Notícies

img
3
Crònica cinquè dia del Manlleu Film Festival

Amb molta emoció vam arribar al dia 7, últim dia de projeccions de curtmetratges i penúltim dia de festival.
Aquest dia vam deixar respirar el festival durant el matí i vam anar directament a la nit amb l’última sessió dels curtmetratges de ficció.
Però, tot hi ser la última nit, vam tenir un convidat molt especial, en Jonathan Desoindre, director del curt La Sel de la Terre presentat aquesta mateixa nit, aquest curt és, segons ell, un curtmetratge sobre l’acceptació a les persones d’altres cultures, sobretot com a nou membre d’una família i també és un curtmetratge molt personal. És molt brutal i honest.
A part d’aquest, es van projectar un bon nombre de curts de ficció, aquests foren: Garand de Rodrigo Atiénzar, The Bravest, the Boldest de Moon Molson, Tuck me in de Ignacio F. Rodó, Zeró de Tony T. Datis, La Sel de la Terre de Jonathan Desoindre, Noise de Paul Surety, La Buena Fe de Begoña Soler, Exit de Michael Kongshaug i Henri de Anthony Lemaitre.
Vam tenir altre cop la sala ben plena i molta varietat, al final, els assistents van poder votar els seus preferits per últim cop.
Per últim, cal recordar que al diumenge hi ha l’entrega de premis, en els quals es podran veure els resultats de les votacions que s’han fet cada dia i les votacions del jurat.