Notícies

img
2
Últim dia del Manlleu Film Festival

Finalment, vam arribar a l’últim dia del festival, després d’una setmana molt completa, plena de curtmetratges de gèneres molt diferents, internacionals i amb diferents invitats molt especials.
El dia 8, a les 6 de la tarda van començar a arribar els invitats i invitades a l’entrega de premis.
Diferents persones que havien assistit durant la setmana, mitjans de comunicació… van assistir a l’emotiva cloenda de la 13a edició del Festival de Curtmetratges de Manlleu.
Els guanyadors/es del Palmarès en les quatre diferents categories van ser:
El guanyador del Gran Premi del Jurat va ser per Jonathan Desoindre amb La Sel de la Terre, el qual va estar aquí amb nosaltres i va poder agrair el seu premi.
El Premi Pilster del Públic va ser per Bubble Blues de Patrick Volve, el qual no va poder assistir a la cerimònia, però va enviar-nos un vídeo d’agraïment.
A continuació, el Premi Osona de la UVIC va ser per Fang de David Conill, el qual estava present durant la cerimònia i va poder sortir a recollir el seu Palmarès.
Finalment, el Premi d’Animació donat per els nois i noies de Primer de Batxillerat va ser per Smart Monkey de Vincent Paronnaud i Nicolas Pawlowski, els quals no van poder assistir aquí, però van agrair el seu premi per mitjà d’email.
Després d’entregar els premis es van tornar a projectar els curtmetratges guanyadors perquè els poguéssim tornar a gaudir i, per acabar, va haver-hi un berenar per tots els assistents.
Ha estat un Festival molt complet i amb grans històries, esperem que tothom que ha pogut assistir l’hagi disfrutat i ens veiem l’any vinent! No hi falteu, val la pena!
PB080728